Cum arată o nuntă de milioane de dolari în India

0

Dacă îți imaginai că nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry a fost cea mai spectaculoasă anul acesta, trebuie să vezi și cum arată o nuntă de milioane de dolari în India.

Un singur indiciu îți poate arăta cât spectaculos a fost totul – Beyonce a fost adusă special să cânte atât la ceremoniile de dinainte de nuntă, cât și în ziua căsătoriei.

Cine este fericitul cuplu?

Ieri, 12 decembrie, Isha Ambani, fiica lui Mukesh Ambani, considerat cel mai bogat om din India, posibil chiar și din Asia, s-a căsătorit cu Anand Piramal, fiul lui Ajay Piramal, cel care deține o companie ce valorează 4,2 miliarde de dolari.

Isha Ambani, în vârstă de 27 de ani, a studiat la Yale și Stanford și este co-director al Reliance Jio, cea mai mare rețea 4G din India. Ea și Piramal, fondatorul Pirala Reality, sunt prieteni din copilărie. Cei doi s-au logodit în luna mai a acestui an într-un templu în Mahabaleshwar.

Tot ce trebuie să știi despre nuntă

Nunta a fost organizată de tatăl miresei și a avut loc la locuința familiei, o casă pe 27 de etaje din Mumbai. După mai multe zile de ceremonii spectaculoase și petreceri, alături de un concert privat susținut de Beyonce, invitații au sosit la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.