Cum a reușit Ioana Ginghină să treacă peste uimirea produsă de noua relație a lui Alexandru Papadopol

0

Ioana Ginghină a trecut prin momente tragice în ultimul timp, iar colac peste pupăză, fostul ei soț s-a și afișat cu noua lui parteneră de viață. Ca să poată da uitării acestor episoade triste, aceasta a plecat în vacanță, și nu singură, ci alături de fiica ei, Ruxandra.

Ioana Ginghină și-a găsit puterea de a merge mai departe, datorită fiicei ei, care îi este mereu alături în clipele dificile, iar acum cele două au plecat într-o vacanță pe meritul acestora.

„Vă pupăm! Stare de vacanţă. Prietene. Să ne distrăm”, a postat vedeta în mediul online.

De altfel, la puțin timp de la divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a recunoscut că și-a făcut o intervenție cu botox.

„Da, aşa e, am încercat botox la aproape 42 de ani şi chiar nu trebuie să dau explicaţii pentru asta. Nu are nicio legătură cu divorţul ci doar cu faptul că vreau să previn îmbătrânirea fetei, atât cât pot, fără a umbla la trăsăturile mele natural.Cred că am un an de zile de când mă tot interesez despre această procedură şi trebuie să înţelegeţi că botoxul nu umple nimic, nici riduri, nici buze şi nici pomeţi. Acela care vă sperie pe voi este acidul hialuronic. Acela se pune în buze şi nu este nimic neregulă nici cu el, dacă este folosit cu bun simţ”, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.