Cum a reușit Andreea Bălan să facă parte din juriul „Te cunosc de undeva!”

0

Andreea Bălan este cunoscută de mulți ani, însă doar celebritatea pe care o are nu a fost suficientă pentru a semna cu Antena 1 pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!”. Mai clar, aceasta a dezvăluit abia acum, după șapte ani, că a ajuns să stea la masa juriului abia după ce a fost la un casting.

În 2012, înainte de a intra pe post formatul „Te cunosc de undeva”, producătorii au realizat un casting corespunzător pentru a desemna jurații de la show-ul transformărilor, iar printre vedetele care s-au prezentat la probe a fost și Andreea Bălan.

Aceasta a trecut fără probleme de castingul de la „Te cunosc de undeva”, cântăreața primind undă verde după o singură probă, în care a reușit să convingă staff-ul Antenei 1 că este perfectă pentru acest job.

„Acum şapte ani, ca să fiu pe acest scaun de jurat, am fost la casting, unde a trebuit să dau o probă. Mă bucur că în acea zi am fost inspirată şi jovială şi am fost plăcută de producători. Aşa am fost aleasă să stau pe acest scaun. De la început am ştiut că voi fi juratul coregrafiei, pentru că performanţele mele în dans au fost bune de-a lungul timpului, obţinând medalia de argint pentru ţara noastră la Campionatul internaţional de dans din Mexic, dar şi datorită faptului că show-urile mele sunt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.