Cum a reacționat Adrian Titieni după ce a aflat de relația fostei soții cu Alexandru Papadopol

0

Relația dintre Adriana Irimescu, fostă Titieni cu Alexandru Papadopol a adus foarte multe controverse, doar că, după ce s-a aflat că cei doi formau un cuplu de circa un an de zile, fostul soț al acesteia, Adrian Titieni a adus primele afirmații.

În vârstă de 56 de ani, Adrian Titieni a dezvăluit că nu dorește să comenteze ceva legat de relația pe care fosta lui soție o are cu Alexandru Papadopol, deoarece el și cu Adriana Irimescu sunt divorțați din anul 2017. În plus, el a declarat că le dorește numai lucruri bune celor doi.

“N-am ce să comentez… suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume”, a afirmat Adrian Titieni, relatează spynews.ro

Adrian Titieni și fosta lui soție au împreună doi copii. Cei doi au încheiat relația printr-un divorț în anul 2017, după ce fiul lor a dat Bacalaureatul.

În urmă cu o săptămână, Alexandru Papadopol, care a divorțat în urmă cu puțin timp de Ioana Ginghină, a fost văzut în timp ce o săruta pasional pe Adriana Irimescu.

Cum a reacționat Ioana Ginghină după ce a aflat de sărutul dintre cei doi.

”Nu bănuiam, gândeşte-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândeşte-te că el a plecat din februarie de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.