Cosmin Seleși, o nouă apariție la „Te cunosc de undeva”. Vedeta va cânta cu trupa în noul sezon

0

Schimbare neașteptată pentru prezentatorul show-ului „Te cunosc de undeva”, care va apărea în alte circumstanțe.

Cosmin Seleși va cânta cu trupa. Veste uimitoare pentru fanii show-ului de transformare, pentru că, Cosmin Seleși se pregătește de o mare surpriză. Acesta va cânta în deschiderea celui de-al 14-lea sezon al show-ului transformărilor, alături de formația sa.

Este pentru prima oară când prezentatorul apare în această ipostază, în cadrul proiectului muzical pe care îl pregătește alături de orchestra condusă de Mirel Cumpănaș.

„Este un proiect muzical la care mă gândesc de patru-cinci ani și care, iată, se întâmplă. Iar asta este prima noastră apariție în această formulă – Cosmin Seleși Orchestra -, cu trupa al cărei director muzical este Mirel Cumpănaș.

Repertoriul nostru cuprinde numai piese românești, de la melodii din anii 1970-‘80, cântate de Mirabela, Angela, Corina sau compuse de Marius Țeicu, la piese din anii 1990-2000. Pe lângă muzică, în cadrul acestui proiect facem și entertainment, comedie, dar ne aducem aminte și de câte o melodie care ne-a marcat tinerețea, de la Pasărea Colibri sau Vama Veche la 3 Sud-Est.

Sper ca acest proiect muzical să iasă bine. Nimeni însă nu trebuie să se aștepte să fiu un mare cântăreț. Sunt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.