Cornelia Rednic, experiență negativă cu o dietă pentru slăbit: „Mi se părea că sunt deformată”

0

Cornelia Rednic se numără printre cele mai iubite și căutate interprete de muzică populară din România și alături de soțul său, Lupu Rednic, are un succes imens în industrie dar și în fața publicului. Faima pe care a dobândit-o i-a adus artistei și anumite probleme, deoarece și-a dorit să slăbească.

Dacă în acest moment Cornelia arată foarte bine și se simte extraordinar, în trecut vedeta s-a confruntat o perioadă cu kilogramele.

„Am slabit sapte kilograme. Am ajuns sa iubesc sportul si acum daca o saptamana nu fac sport imi lipseste foarte mult. Se intampla sa ajung si la unsprezece noaptea la antrenament.

La început mi-a fost foarte greu, pentru că nu slăbeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci când mi-a făcut evaluarea, m-a întrebat dacă mănânc mult. Mie nu mi se părea atunci că mănânc mult şi fix asta i-am zis, că eu mănânc puţin, dar sunt grasă. Şi ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine si înjumătaţeşte porţiile’. Şi abia aşa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obişnuieşte, trebuie doar cu creierul să lucrezi„,a mărtursit Cornelia Rednic, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Cornelia Rednic a slăbit 33 de kilograme în doar două luni

„Mă înfometam. După ce am slăbit, nu mi-a mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.