Copiii Angelinei Jolie, alături de mama lor la premiera filmului Maleficent

0

Angelina Jolie a atras privirile tuturor, mai ales pentru faptul că a venit la premiera filmului Maleficient: Mistress of Evil însoțită de copii ei.

Angelina Jolie s-a pozat alături de cei mici, iar imaginile ne spun faptul că are o familie extrem de unită, în ciuda problemelor pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului.

Însă, cel care a lipsit de la premiera filmului a fost fiul ei cel mare, Maddox, deoarece el a început facultatea în Coreea de Sud, însă, ceilalți copii, Pax, Zahara, Shiloh, Knox și Vivienne și-au însoțit mama.

„Ei mă ceartă. Sincer, ei sunt mult mai uniți față de mine. Zahara este cea mai organizată din familie”, a declarat Angelina Jolie pentru ET.

Angelina Jolie este o mamă extrem de mândră și nu a putut să nu spună acest lucru, mai ales față de fiica ei cea mare, care a fost îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, cu umerii goi. „Nu este superbă? Ea a crescut atât de frumos. Este minunat să am parte de sprijinul lor. Ei sunt prietenii mei”, a spus Angelina Jolie.

Anglina Jolie și-a început cariera în anul 1982, iar în 1999 a primit premiul Oscar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.