Conferinţa Globală IAA „Creativity4Better” revine la Bucureşti cu o a treia ediţie şi anunţă primii speakeri

0

Pe 17 octombrie, Bucureştiul va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente din industria de creativitate. Conferinţa Globală IAA „Creativity4Better’ revine cu o a treia ediţie şi va aduce în faţa comunităţii creative locale şi internaţionale speakeri de top la nivel global.

Prezentările de pe scena „Creativity4Better’ vor atinge subiecte diverse, de la restructurarea organizaţiilor pentru a îmbrăţişa cerinţele erei digitale, modul în care creativitatea contribuie la evoluţia unor întregi culturi, până la inovaţia în tehnologie, în design şi în mass-media, toate stând sub umbrela creativităţii şi a culturii inovaţiei, care reprezintă tema principală a ediţiei din acest an.

„Continuăm cu ambiţie demersul nostru de a transforma Bucureştiul într-un hub al creativităţii, prin a inspira comunităţile creative locale şi globale şi a aduce cei mai relevanţi speakeri în faţa lor. Anul acesta, conferinţa va reuni profesionişti din domenii diverse, care au în comun o contribuţie valoroasă la inovarea industriilor în care activează. Cu ajutorul speakerilor noştri, ne propunem să inspirăm comunitatea MarCom să fie mai curajoasă, să stimuleze creativitatea şi să îmbrăţişeze inovaţia, astfel încât să obţină rezultate remarcabile.’, spune Valer Hancaş, Preşedinte IAA România.

Cea de-a treia ediţie va reuni personalităţi vizionare şi creativi multi-premiaţi, printre care se numără: Karim Rashid, o legendă a design-ului, Jacques Seguela, Fondator RSCG şi Chief Creative Officer de mai bine de 25 de ani, supranumit „monstrul sacru al publicităţii franceze’, Rory Sutherland, Vice-Chairman Oglivy UK şi un simbol al industriei de advertising din Marea Britanie, Geoffrey Hantson, Creative Officer Happines, agenţie afiliată FCB, probabil unul dintre cei mai premiaţi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.