Cine i-a luat locul în vilă Cristinei Spătar. Fostul soț al artistei s-ar iubi cu fostă asistentă TV

0

 

După divorțul de Alin Ionescu, fostul său partener de viață, cântăreața Cristina Spătar a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor. Însă, situația s-a schimbat la sfărșitul anului trecut, când artista a fost nevoită să părăsească vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert. Aceasta stă în prezent într-un apartament cu două camere, pentru care plătește o chirie de 300 de euro pe lună.

Potrivit click.ro, în vila fostului partener de viață al Cristinei Spătar s-a mutat deja altcineva. Este vorba despre o brunetă pe nume Larisa Tănăsoiu, despre care se spune că ar fi noua iubită a omului de afaceri Alin.
Larisa a pozat sexy în curtea vilei, dar și în fața șemineului din fosta locuință a Cristinei Spătar. Fotografiile au fost postate pe Instagram de presupusa iubită a lomului de afaceri Alin Ionescu.

Despre Larisa Tănăsoiu, presupusa iubită a lui Alin Ionescu se știe că nu este străină de lumea showbiz-ului, ea apărând, în trecut, la „Un show păcătos”, emisiunea moderată de Dan Capatos la postul de televiziune Antena 1. Larisa este model și ar fi fost curtată și de Speak.

Alin Ionescu s-ar mai afișat cu Larisa și în trecut. În vara anului 2016, Alin Ionescu ar fi plimbat-o pe brunetă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.