Cine este femeia cu care Prințul William ar fi avut o aventură

0

Zvonurile au apărut săptămâna trecută, când publicația The Sun a primit o informație conform căreia Kate Middleton ar fi pus punct relației de prietenie cu Rose Hanbury și soțul acesteia, David Rocksavage, marchizul de Cholmondeley.

Se pare că William ar fi dorit să liniștească lucrurile întrucât cele doiuă familii sunt venice la Norfolk și își dorește ca cele două cupluri să rămână în relații bune. Însă Kate a spus că nu mai vrea să îi vadă niciodată.

Această presupusă aventură ar fi și adevăratul motiv al distanțării dintre William și Harry. Ducele de Sussex l-ar fi certat aspru pe fratele său mai mare și l-a acuzat că „își distruge familia”.

În urma izbucnirii acestui scandal, Familia Regală britanică a decis să ia măsuri. Acum, avocații ducilor de Cambridge și Rose Hanbury au intentat un proces împotriva tabloidului The Sun pentru defăimare.

Cine este Rose Hanbury

Rose Hanbury (stânga)

Rose, în vârstă de 35 de ani, este căsătorită cu David (58 ani), cel de al șaptelea marchiz de Cholmondeley. Ce doi s-au căsătorit în anul 2009, la doar o zi după ce și-au anunțat logodna.

Aceștia au împreună trei copii, gemenii Alexander și Oliver și o fată numită Iris.

În tinerețe, Rose a fost model.

Aceasta are legături cu familia regală de foarte mult timp. Bunica din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.