Cine a fost prima persoană care i-a scris lui Jennifer Aniston atunci când a aflat că avionul în care aceasta se afla a fost nevoit să aterizeze de urgență

0

Jennifer Aniston a fost invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres în această săptămână și a discutat despre mai multe aspecte ale vieții sale, de la o posibilă reuniune a serialului „Friends” și până la cea mai recentă sperietură aproape traumatizantă pe care a trăit-o într-un avion.

Jennifer Aniston se afla în drum spre Mexic pentru a continua festivitățile de împlinire a vârstei de 50 de ani, aniversare pe care a sărbătorit-o recent alături de mai multe celebrități, în Los Angeles. Actrița a fost văzută pe aeroportul din Cabo alături de prietena și fosta colegă de platou, Courteney Cox.

„În timpul zborului au fost turbulențe puternice. Toți ceilalți erau foarte calmi pentru că nu le este teamă să zboare cu avionul. Am mers așa în jur de o oră și jumătate, iar apoi stewardesa mi-a spus: „Pilotul vrea să-ți vorbească”, iar eu am spus: „Nu vreau să vorbesc cu pilotul”, așa că l-am trimis pe unul dintre prietenii mei mai calmi să discute cu el”, a povestit actrița.

Jennifer Aniston își aduce aminte că în acel moment lumea din avion era destul de panicată, începând să scrie mesaje către familie și prieteni. „Iar eu mă gândeam: „Cui îi scriu?” Iar apoi, tu (Ellen DeGeneres)…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.