Christian Bach a murit. Actrița de telenovele avea 59 de ani | Străine, Vedete

0

Christian Bach s-a făcut remarcată din telenovele ca „Și bogații plâng” sau „Diamantul nopții”, însă numărul telenovelelor în care aceasta a jucat este impresionant. Actrița s-a retras anul trecut din activitate ca urmare a unor probleme de sănătate cu care se confrunta, însă despre care nu a dorit să ofere prea multe detalii la momentul respectiv. Conform familiei, decesul său a survenit în urma unui stop cardiorespirator.

Christian Bach alături de soțul său, actorul Humberto Zurita

Moartea fulgerătoare a actriței s-a petrecut pe 26 februarie, însă abia astăzi a fost făcut anunțul oficial de către familia sa: Dintotdeauna a fost dorința ei să păstreze problemele personale și familiare doar pentru noi, pentru a putea duce o viață normală, diferită de cea profesională, care presupune expunere mediatică. Această viață profesională ne determină azi să împărtășim cu voi această mare pierdere pe care a suferit-o familia noastră”, – se arată în comunicatul de presă transmis de familia actriței.

Sebastian Zurita - fiu Christian Bach

Sebastian Zurita, fiul cel mare al lui Christian Bach și Humebreto Zurita

Christian Bach a fost căsătorită din anul 1986 cu binecunoscutul actor Humberto Zurita, alături de care a avut doi copii, pe Sebastian Zurita și Emiliano Zurita, de asemenea, actori de profesie. Pe fiul său cel…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.