Chrissy Teigen a avut răspunsul perfect la sugestia de a-și cumpăra un sutien

0

Chrissy Teigen a demonstrat de-a lungul timpului că este regina răspunsurilor ironice de pe rețelele sociale, iar în urmă cu două zile, ne-a arătat din nou că își păstrează poziția.

Modelul în vârstă de 33 de ani a postat pe Instagram o fotografie în care o vedem îmbrăcată într-o salopetă, iar, din câte se observă, se află într-un magazin de jucării, cu o expresie a feței foarte uimită. „La ce credeți că mă uitam?’ a scris Chrissy alături de imagine. Când comentariul unei persoane care îi urmărește activitatea pe Instagram i-a atras atenția, acesta subliniind: „Un sutien, cumpără-ți unul!’, Chrissy a răspuns: „Permite-mi să te salvez de sânii mei’.

Luna trecută, Chrissy, care are doi copii cu artistul John Legend, a fost nevoită să se apere din nou de criticile unor persoane care au comentat pe Twitter despre posteriorul său: „Toți sunt atât de obișnuiți cu fotografiile cu posteriorul și conturi de Instagram folosind excesiv Photoshop-ul. Nu am posterior dintotdeauna. Este vreo veste nouă pentru voi? Alții îmi spun să-mi pun implanturi. Sunt plictisită de moarte, nu voi mulțumi niciodată pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.