Channing Tatum și Jessie J au fost surprinși împreună, la doar o lună după ce s-au despărțit

0

Să fim martorii unei împăcări între Channing Tatum și Jessie J? Spunem asta deoarece o sursă a declarat pentru E! News faptul că i-a văzut împreună în Los Angeles, într-un magazin destul de cunoscut cu mobilă, cu toate că ei s-au despărțit în urmă cu o lună.

„Cei doi erau îmbrăcați destul de relaxat și sperau să treacă neobservați. Cu toate că nu erau afectuoși unul cu celălalt, ei se simțeau bine împreună și își împărtășeau părerile cu privire la diferite lucruri din magazin”, a declarat acea sursă.

Chiar dacă ne-am dori ca ei să se împace, este posibil să fie vorba doar de o simplă ieșire între prieteni. Atunci când s-au despărțit, o sursă a declarat pentru E! News că ei vor rămâne în continuare prieteni buni.

În plus, chiar după despărțire, Channing și-a făcut cont pe o aplicație destul de cunoscută de dating, și anume Raya, semn că el ar fi trecut destul de repede peste. „El a stat timp de câteva săptămâni pe aplicație. I-ar fi plăcut să se întâlnească cu cineva și nu îi este teamă de acest lucru. Vrea să se distreze din nou și nu îi pasă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.