Celine Dion aduce un omagiu filmului „Titanic” și lui Paris Hilton prin ținuta purtată la Paris Couture Week

0

Maratonul de prezentare a unor ținute impecabile, desprinse de pe podium, desfășurat de Celine Dion în această săptămână la Paris Couture Week continuă cu piese la fel de remarcabile, de data aceasta aducând un omagiu filmului Titanic purtând renumitul colier Heart of the Ocean, dar și un tricou pe care scrie I love Paris Hilton. Artista și-a completat ținuta cu un blazer gri, cu mâneci decupate și o fustă mini, neagră. Look-ul său a constat și într-o pereche de ochelari de soare, o geantă Balenciaga și o pereche de stiletto negri.

În mod evident, Celine nu s-a oprit la o singură ținută, fiind fotografiată câteva ore mai târziu la show-ul Valentino, purtând o rochie mini, albă, cu pene, accesorizată delicat cu o pereche de sandale cu baretă peste gleznă, cercei și clutch auriu. Nu este prima dată când Celine Dion poartă o piesă vestimentară cu referință la Titanic, fiind observată în 2016 cu un tricou Off-White care a imprimat secvențe din peliculă.

Celine a vorbit cu ELLE USA la începutul lunii iunie despre cât de mult iubește moda: „Pentru mine, moda este artă. Este un mod de a te exprima. Când mă îmbrac cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.