Cele mai stylish seriale, din care te poți inspira oricând pentru un look fabulos

0

Foarte multe seriale ne pot face cu ochiul datorită ținutelor extrem de stylish pe care le au personajele, iar dacă te intersează fenomenul modei, cu atât mai mult. Fie că sunt seriale în care primează stilul clasic sau dimpotrivă, stilul modern, vei avea de unde alege din selecția noastră.

Iată care sunt serialele pe care trebuie să le vezi:

1. Sex and the City (1998 – 2004)

Serialul Sex and the City este unul dintre producțiile TV care și-a pus puternic amprenta asupra mai multor femei pasionate de modă. Mix-urile interesante, styling-uri extravagante pentru acea vreme, ținute sexy – pe toate le poți vedea în Sex and the City.

De-a lungul serialului, creatorarea de modă și stilista Patricia Field le-a împărtășit din viziunea ei celor care au urmărit serialul, de la cele mai simple și banale ținute, până la combinații mai bizare. Impactul nu a fost doar atunci, ci și acum foarte multe femei se inspiră din stilul lui Carrie Bradshaw.

2. That Girl (1996 – 1971)

Protagonista serialului That Girl, Ann Marie, a rămas în mintea publicului drept una dintre femeile care și-a putut construi o carieră de una singură. În același timp, a arătat faptul că o femeie care lucrează nu trebuie să se îmbrace banal, ci poate să fie mereu stylish. Stilul ei era clasic, având mereu costume deux-piece care îi veneau impecabil.

3. That 70’s Show (1998 – 2006)

Dacă ești în căutarea inspirației pentru ceea ce înseamnă zona retro, atunci în mod cert trebuie să te uiți la serialul That 70’s Show. Personajele principale, interpretate printre alții și de Mila Kunis și Ashton Kutcher, poartă imprimeuri extravagante, piese vestimentare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.