Cele mai spectaculoase inele de logodnă dăruite în familiile regale

0

Femeile care fac parte din familiile regale au colecții impresionante de bijuterii, însă, pentru fiecare dintre ele, cea mai importantă piesă rămâne inelul de logodnă. Fie că au aparținut în trecut reginelor sau au fost realizate special pentru ele, ducesele și prințesele poartă pe inelar creații cu adevărat impresionante:

Meghan Markle

Prințul Harry a cerut-o în căsătorie pe Meghan Markle în noiembrie 2017, cu un inel de logodnă format din trei diamante – unul central, de formă pătrată, pe care l-a luat din Botswana, și alte două diamante din colecția privată a Prințesei Diana. Toate diamantele au fost strânse pe un inel simplu, din aur.

Kate Middleton

Kate Middleton nu a putut să-și ia ochii de la uimitorul safir primit din partea Prințului William la anunțul logodnei, în noiembrie 2010, și înțelegem perfect acest lucru. Inelul este cel original primit de Prințesa Diana din partea Prințului Charles în februarie 1981, iar dincolo de frumusețea lui fascinantă, are și o semnificație puternică pentru Ducii de Cambridge. Inelul este format dintr-un safir albastru înconjurat de 14 diamante. Banda din platină a fost modificată pe mărimea lui Kate și valorează 500.000 de dolari.

Wallis Simpson

Ducele de Windsor a cerut-o în căsătorie pe Wallis Simpson pe 27 octombrie 1936 cu un smarald de la Cartier. Relația dintre cei doi a cauzat o criză constituțională la acea vreme în Marea Britanie, terminându-se cu Edward al VIII-lea abdicând de la tron pentru a se căsători cu Wallis, o femeie de origine americană, divorțată. We are ours now 27 X 36 a fost gravat pe interiorul inelului, iar numerele semnifică data logodnei, 27, și anul, 1936.

Prințesa…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.