Cele 5 tipuri de persoane toxice pe care NU trebuie să le ai alături de tine

0

În mod cert, persoanele toxice sunt o adevărată provocare pentru fiecare dintre noi deoarece ele te pot copleși extrem de mult, oricât de mult nu ți-ai dori asta.

Într-o relație, toxicitatea este extrem de periculoasă, mai cu seamă că uneori nu ne putem da seama de persoanele care sunt cu adevărat toxice pentru noi. De cele mai multe ori, considerăm că problema este la noi și nu suntem îndeajuns de bune pentru partenerul pe care îl avem, însă, în realitate, lucrurile nu stau chiar așa.

Și totuși, de ce alegem să avem în preajma noastră persoane toxice? Acest lucru nu depinde de cât de puternică ar fi o persoană, ci mai degrabă ține cont de dorința noastră de a nu fi singure, de a avea pe cineva alături pe care să ne bazăm.

Femeile se află destul de des în situația în care sunt implicate într-o relație toxică și le este foarte greu să își părăsească partenerul pe care îl au, din teama de a nu-i răni sentimentele. Însă, adevărul este că trebuie să te gândești la tine în primul rând. Iată care sunt cele cinci tipuri de persoane toxice pe care NU trebuie să le ai alături:

1. Persoana care te critică

Poți recunoaște un partener care este toxic după faptul că te critică în mod constant și este mereu nemulțumit de tine. Dacă ai alături un astfel de partener, acest comportament pe care îl are te poate face să îți pierzi foarte ușor încrederea în tine. Important este să îți dai seama de faptul că, dacă ai alături o persoană astfel, trebuie să renunți la ea.

2. Persoana pasiv-agresivă

Atunci când avem în preajma noastră o persoană care este agresivă, fie că vorbim de comportament sau atitudine, ea ne poate face destul de mult rău, fie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.