Ce sfat a primit Meghan Markle de la Michelle Obama

0

Michelle Obama: „Ia-ți un răgaz și nu te grăbi să faci lucruri”

Într-un interviu acordat revistei Good Housekeeping, Michelle Obama a sfătuit-o pe Meghan să nu se grăbească și să fie atentă atunci când își alege proiectele ambițioase: „La fel ca mine, Meghan probabil că nu a visat vreodată că va avea o asemenea viață, iar presiunea – din partea ta și a altora – poate fi uneori mare. (…) Ia-ți un răgaz și nu te grăbi să faci lucruri. (…) Cel mai bun sfat pe care i-l pot da este să nu se grăbească să facă tot. Mi-am petrecut primele luni la Casa Albă făcându-mi griji pentru fiicele mele, asigurându-mă că au un start bun la școală și că-și fac prieteni, înainte de a mă arunca în proiecte mai de amploare”, a spus Michelle.

Michelle Obama: „Meghan poate spori la maximum impactul pe care îl are asupra celorlalți”

Fosta Primă Doamnă a încurajat-o pe Meghan să realizeze lucruri de care este pasionată : „Cred că Meghan poate spori la maximum impactul pe care îl are asupra celorlalți, dar și propria fericire, dacă face ceva care să rezoneze cu personalitatea ei.”

Michelle a mai declarat în același interviu că a fost inspirată și a găsit speranță în tinerele pe care le-a întânit: „Ce mă inspiră este faptul că multe dintre tinerele pe care le-am întâlnit sunt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.