Ce s-a observat în primele fotografii ale noului bebeluș regal | Străine, Vedete

0

Deși la prima vedere a fost o sesiune foto normală, specialiștii regali au observat câteva detalii, precum și tradițiile pe care ducii de Sussex le-au încălcat odată cu venirea pe lume a copilului lor.

Deși cei doi au spus că nu își pot da seama încă cu cine seamănă bebelușul lor, presa din Marea Britanie scrie că micuțul este imaginea mamei sale pe când aceasta avea doar câteva ore.

Potrivit The Mirror, micuțul, care încă nu a primit un nume, are nasul ducesei de Sussex.

Meghan și Harry au încălcat două tradiții din momentul în care s-a născut primul lor copil.

Prima are legătură cu sesiunea foto prin care și-au prezentat bebelușul în fața lumii. Aceștia au ales să renunțe la fotografiile făcute în fața spitalului la doar câteva ore de la naștere. Mai mult, nimeni nu a știut când Meghan a ajuns la spital, când a născut și când s-a întors la Frogmore Cottage. Anunțul oficial a venit la șapte ore de la marele eveniment.

Cei doi au încălcat din nou tradiția, miercuri, în timpul ședinței foto ce a avut loc la St. George Hall de la Castelul Windsor. Cel care a ținut bebelușul în brațe a fost Prințul Harry și nu Meghan, așa cum s-a întâmplat cu Kate și William și cu Prințesa Diana și Prințul Charles.

În timp ce ducele de Sussex își ține fericit fiul în brațe, Meghan ține o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.