Ce crede cu adevărat Cynthia Scurtis, fosta soție a lui Alex Rodriguez, despre logodna lui cu Jennifer Lopez

0

Cynthia Scurtis, fosta soție a lui Alex Rodriguez, a vorbit despre logodna lui cu Jennifer Lopez, dezvăluind ce crede cu adevărat despre relația celor doi.

Cynthia Scurtis a vorbit pentru prima dată despre logodna fostului ei soț zilele trecute, în timpul unei plimbări cu fiica sa de doi ani, Camilla, pe care o are cu logodnicul ei, Angel Oscar. Cynthia a fost întrebată ce crede despre logodna lui Alex Rodriguez cu Jennifer Lopez. „Mă bucur pentru ei”, a răspuns aceasta, surse declarând că ea a părut deranjată de întrebare. „Pe lângă asta nu am alte comentarii”, ar fi adăugat Cynthia.

Reacția Cynthiei nu ar trebui să fie surprinzătoare, având în vedere că ea și Alex Rodriguez au trecut prin numeroase probleme în ultimii ani. Cei doi au fost căsătoriți timp de șase ani, până în 2008, când ea a depus cererea de divorț, acuzându-l de infidelitate și comportament nepotrivit.

Cynthia Scurtis și Alex Rodriguez au împreună două fiice, Natasha și Ella și, în ciuda faptului că au divorțat în urmă cu 10 ani, aceștia încă au probleme în ceea ce privește noile lor vieți și sprijinul financiar pentru copii.

Mai multe informații despre aceste conflicte au fost obținute în urma procesului din 2014, când…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.