Ce-ai spune dacă în câteva săptămâni ai câștiga 2.000 de euro pe lună?

0

Sigur îți faci vise despre distracții, cumpărături, o viață frumoasă. Ai dreptul la toate lucrurile astea. Doar că, până acum, n-ai avut contextul potrivit să te bucuri de ele. După cum observi, spun doar despre context că e cel nepotrivit. Nu că ar fi ceva imposibil de atins.

 

Din contră, ai toate șansele să ajungi și tu la o viață foarte relaxată. Știm asta pentru că vedem în fiecare zi multe alte femei care deja au reușit. Câștigă o mulțime de bani, sunt respectate, își permit o mulțime de lucruri.

 

Ce-ți lipsește ție să fii ca ele? Absolut nimic. Doar că acum ai jobul nepotrivit. Asta se poate rezolva însă mai repede decât crezi. Te putem angaja la Heylux, cel mai mare studio de videochat din Iași. Iar din acel moment, lucrurile pozitive încep să apară și în calea ta.

Ce înseamnă să fii model de videochat la Heylux

 

Poate ai auzit o mulțime de povești despre jobul de model. Cel mai bine e însă să-ți spunem cum e la noi. Suntem un studio în care co-proprietar e LiveJasmin, cel mai mare studio de videochat premium din lume.

 

Asta înseamnă că succesul tău e garantat dacă demonstrezi că ești serioasă și ambițioasă. Site-ul îți dă trafic mai mult, te promovează intens pentru membrii cu mulți bani. Totodată, te susținem prin cele 14 trainere profesioniste din studio și prin trainerii site-ului.

 

Chiar dacă ești la primul job în domeniu, asta contează mai puțin. Uneori poate fi chiar un avantaj. Te învățăm noi totul de la zero și e mai ușor să te pliezi pe cerințele videochatului premium. Adică a socializării online bazate mai mult pe conversație decât pe show adult.

 

Investim mult în amenajările studioului, deci aici lucrezi într-un mediu superb. Îți alegem o cameră care se potrivește stilului tău, astfel încât să-ți maximizezi potențialul. De asemenea, ne ocupăm de imaginea ta, prin seturi de fotografii și filme profesioniste de prezentare.

 

Într-un cuvânt, primești un job care îți depășește așteptările. Contează însă să apreciezi oportunitatea asta și să o folosești la maximum. Investim în succesul tău doar atunci când suntem convinse că meriți, că vrei și tu să ajungi sus cu încasările.

Hai să începem acum!

 

Multe modele care se angajează la noi ne spun că regretă un singur lucru: faptul că au început mai târziu jobul ăsta. Majoritatea au amânat să facă pasul spre succes pentru că le-a fost jenă, sau și-au făcut cine știe ce gânduri.

 

Odată ajunse aici descoperă însă că e exact ce căutau. După câteva săptămâni câștigă deja în jur de 2.000 de euro pe lună. Pesta alte câteva săptămâni, ajung la 3.000-3.500 de euro pe lună și continuă să crească.

 

Viața devine mult mai frumoasă, plină de distracții. E o perspectivă care te-ar prinde bine și pe tine. Suntem sigure că ți-ar plăcea să lucrezi într-un studio exclusiv feminin unde toată lumea te ajută și te înțelege.

 

Așadar, hai să te angajezi și tu! Dacă ai peste 18 ani și cunoști engleza, stăm de vorbă. Arată-ne că îți dorești cu adevărat să fii o femeie independentă financiar și te invităm în echipa noastră.

 

Sună-ne chiar acum la telefon 0744.33.77.11 și Claudia, colega noastră de la PR îți va da toate detaliile de care ai nevoie. Poți să vii chiar să vezi studioul, să vorbești cu alte modele de succes. Așa te convingi că e studioul cel mai bun pentru tine. Te așteptăm cu mare drag!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.