Ce accesorii scot in evidenta feminitatea?

0

Știm, accesoriile sunt elementele cheie care conferă personalitate ţinutelor. Ele aduc la viață ceva-ul ascuns din interiorul fiecărei femei.

Totuși, te-ai gândit vreodată că sunt accesorii mai feminine faţă de altele? Despre acestea vom vorbi în rândurile următoare.

Cercei – pentru spirite delicate

Cerceii sunt accesoriile specifice femeilor. Sunt acele piese care evidenţiază feminitatea. Sunt bijuteriile care captivează privirile, încadrează trăsăturile faciale şi pun în valoarea delicateţea.  Dacă vorbim de aceste piese inedite, vorbim de varietate. Ai la îndemâna numeroase tipuri, numeroase modele şi feluri multe de materiale care completează atât fizionomiile rotunde, cât şi pe cele cu  ovale sau alungite. Cerceii mici pot fi purtate cu blugi şi tricouri, cei cu perle dau eleganta țintelor cu rochii vaporoase, cerceii rotunzi se potrivesc cu orice! Ai numeroase opțiuni să îți pui în valoare feminitatea.

Inele  – femei intrigante

Ca şi cerceii, şi inelele se numără printre bijuteriile feminine care au mângâiat degetele doamnelor din cele mai vechi timpuri. Dacă în timpurile antice inelele erau bijuterii purtate de femeile aristocrate, acum sunt purtate cu orice ocazie. Poți purta inele damă la ţinuta de serviciu, la cea de club sau la outfitul elegant de cocktail. Ai inele cu pietre prețioase, inele simple ce înnobilează prin minimalism sau inele elegante cu perle. Trebuie să recunoaştem că sunt fermecătoare şi, de aceea le iubești.

Pentru că sunt atât de şarmante, nu mai sunt purtate doar pe degetul inelar. Degetul mic, degetul mijlociu, arătătorul şi chiar degetul mare sunt suporturi pentru inele urbane, inele moderne, inele clasice.

Coliere – bijuterii dinamice

Colierele sunt alte bijuterii ce oferă un plus de feminitate ţinutelor geniale. Sunt bijuterii ce umple decolteul sau evidenţiază în mod distinct un outfit originale. Variate ca materiale, tipuri și modele, colierele reușesc să accentueze orice personalitate. Sunt preferate şi purtate cu aceeași plăcere de femei tinere, doamne mature şi de adolescente. Dacă vorbim de coliere, clar spunem dinamism, expresivitate, feminitate.

Acestea sunt accesoriile distincte care completează personalitățile. Fiecare bijuterie spune o poveste de suflet. Tu ce preferi? Inele de aur cu perle şi pietre prețioase, sau coliere asimetrice? Cercei minimalişti sau cercei lungi cu finisaje perfect realizate?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.