Ce a făcut Ame Călin după ce a fost eliminată de la „Ferma”

0

Deși marea ei dorință era să câștige, pentru ca banii din premiu să-i investească în cariera ei de antrenoare de zumba și să participe la Zumba Fitness Concert din America, Ame a pierdut această șansă după prima săptămână în „Ferma”. Imediat după ce a părăsit emisiunea, ne-a povestit cum a fost șederea ei acolo și cu ce a rămas după această experiență.

Libertatea: Care a fost primul lucru pe care l-ai făcut când ai ieșit din „Ferma”?
Ame Călin: Mi-am sunat părinții și prietenii. Apoi am mâncat de parcă ar fi fost ultima masă. Am comandat muuuuuultă mâncare: felul 1, felul 2 și evident și felul 3, ceva dulce. Am mâncat papanași.

Cine crezi că are cele mai multe șanse să câștige?
Eu țin cu Moroșanu, pentru că ne-am apopriat destul de mult și mi-a dat și foarte multe sfaturi. La duel a fost antrenorul meu. Dar dacă nu va fi Moroșanu, mi-ar plăcea să câștige Marius Crăciun.

Ce e greu și nu se vede la televizor?
Este foarte puțină mâncare, în casă a fost îngrozitor de frig. Eu am avut și ghinion, am nimerit să fiu servitor, iar în camera servitorilor era la fel de frig ca afară, nici măcar o diferență. Soba unde trebuia să facem focul se stingea foarte ușor și era și foarte mică. Atât pentru mine, cât și pentru Jorge, a fost o experiență…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.