Cât plătește Kim Kardashian pentru dădacele copiilor. Scoate bani grei din buzunar în fiecare lună

0

 

Kim Kardashian și soțul ei, Kanye West plătesc în jur de 100.000 de dolari în fiecare lună bonelor care au grijă de cei trei copii ai lor. Suma este una foarte mare, însă Kim Kardashian și Kanye West vor să fie siguri că moștenitorii lor – Norh, Chicago și Saint, sunt cât se poate de bine îngrijiți.
„Bonele îi costă între 50.000 și 100.000 de dolari pe lună”, a dezvăluit o sursă pentru radaronline.

Potrivit sursei citate, dădacele care se ocupă de copiii mediatizatului cuplu sunt la dispoziția familiei 7 zile din 7. Atunci când călătoresc, Kim Kardashian și Kanye West iau cu ei și câte o bonă care să-i ajute cu copiii dacă ei au programul foarte aglomerat.

„Au o echipă de bodyguarzi și o echipă de asistenți personali, antrenori, chefi și stiliști. Însă, cel mai mult îi costă acum bonele copiilor”, a precizat aceeași sursă.

Kim Kardashian este căsătorită cu Kanye West din luna mai a anului 2014. Primul lor copil, North, a venit pe lume în anul 2013. Al doilea copil, Saint, a venit pe lume în 2015, în timp cel de-al treilea copil al cuplului, Chicago, s-a născut în luna ianuarie a anului trecut.  Kim Kardashian și Kanye West vor deveni din nou părinți în luna mai a acestui an. Cei doi au apelat la o mamă surogat pentru aducerea pe lume a celui de-al…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.