Câștigătorii ELLE STYLE AWARDS 2019

0

Vedete, designeri, fashioniste, manechine, prieteni şi colaboratori ai revistei, muzică bună, ţinute pline de imaginație și… punk. Și, bineînțeles, câștigătorii ELLE STYLE AWARDS 2019!

Iată ingredientele care au contribuit la succesul celei mai aşteptate petreceri a sezonului, desfăşurată la Palatul Parlamentului, într-un spaţiu reinventat total pentru acest eveniment.

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvăluit publicului Câștigătorii ELLE STYLE AWARDS 2019 la cele 10 categorii. Tibi Clenci a câştigat premiul pentru cel mai bun fotograf al anului, Cristina Săvulescu a fost desemnată cel mai bun designer, Andra Ghinea – cel mai bun tânăr designer, iar premiul pentru stil personal i-a revenit Irinei Rimes.

Pentru al treilea an consecutiv, Ștefania Ivănescu a fost desemnată cel mai bun model, și tot pentru a treia oară Delia a primit premiul Best Female Artist. Alex Claudiu Sârghe a câştigat premiul Best Hairstylist şi Best Make-up Artist a fost desemnată Andra Manea. Premiul pentru cel mai bun brand românesc a revenit brand-ului…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.