Care au fost primele declarații ale Danei Budeanu după ce a fost concediată de la Pro TV: ”Restul interpretărilor, manipulatorilor şi imbecililor spălaţi pe creier nu mă interesează şi mă lasă rece”

0

Dana Budeanu a fost concediată de la Pro TV după ce vedeta a publicat în mediul online un mesaj revoltător cu privire la primul spital privat de oncologie pentru copii.

Așadar, imediat după ce reprezentanții Pro TV au anunțat că vor încheia colaborarea cu Dana Budeanu, aceasta nu a stat deoparte și a transmis reacția ei dură pe Facebook, printr-un mesaj în care a mărturisit că nu are pentru ce să își ceară iertare.

Creatoarea de modă și-a început revolta acidă spunând că: ”Două femei care reprezintă o fundaţie/ONG/ceva fără profit 100%… , cu bani donaţi de oameni şi companii, fac un spital privat, pentru că statul nu face nimic şi gata! Felicitări! Deci nu aveţi nevoie de nimic de la stat, deci nu aveţi de ce să cereţi nimic statului care nu face nimic! Corect? Corect şi nobil şi atât!”.

Mai apoi, Dana Budeanu sugerează că ”restul interpretărilor, manipulatorilor şi imbecililor spălaţi pe creier care au intrat în lupta vieţii cu o postare care înseamnă strict rândurile de mai sus, nu mă interesează şi mă lasă rece, cum mă lasă rece în general orice este sub nivelul meu intelectual şi spiritual, adică tot!”.

”aceste trei zile de ură viscerală, din jurul unui demers atât de nobil şi pur, a strâns mai mulţi bani dâcat dăcand (sic!) a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.