CamStars Studio îți explică cum să faci bani socializând online

0

Vremurile în care trăim determină foarte multe persoane să obțină venituri desfășurând o activitate pe care societatea o consideră tabu.

Acel loc de muncă către care își îndreaptă atenția din ce în ce mai multe persoane, dar care nu este privit în mod pozitiv de către cei din jur, este videochat-ul. În prezent, femeile lipsite de prejudecăți care fac o schimbare în viața lor și se angajează ca modele de videochat, sunt privite cu dispreț de către cei care află că desfășoară o astfel de activitate.

De cele mai multe ori, aceștia consideră că nu este demn și nici moral ca o domnișoară sau o doamnă să desfășoare o astfel de activitate. Ideile preconcepute pe care le au, îi împiedică să privească videochat-ul ca un loc de muncă ca oricare altul.

De ce trebuie să privești videochat-ul ca un loc de muncă obișnuit?

 

A face videochat nu înseamnă a te prostitua

Dacă găsești un anunț referitor la angajări videochat nu trebuie să eziți să-l iei în considerare. A face videochat nu înseamnă a te prostitua. Acesta este doar un mit, din păcate, foarte răspândit de cei care nu știu ce înseamnă să faci videochat.

Atunci când o persoană face videochat socializează online cu diverse persoane și poartă discuții cu tentă sexuală, dansează și realizează spectacole sexy. De exemplu, modelele de videochat care fac parte din echipa CamStars Studio își desfășoară activitatea în camere special amenajate, unde conversează cu cei dornici să aibă parte de câteva ore de discuții relaxante pe diverse teme.

Prin intermediul conversațiilor audio-video care au loc între modele și cei care își fac cont de site pentru a interacționa cu acestea, se creează relații virtuale foarte frumoase. Din păcate, lumea nu știe că modelele decid sigure ceea ce vor să facă, totul depinde de preferințele lor și de ceea ce le place să facă.

Modelele de videochat sunt persoane capabile să poarte discuții interesante pe diverse teme

Foarte multă lume crede în mod greșit că femeile care fac videochat nu au un nivel de inteligență ridicat, iar pregătirea educațională este aproape inexistentă. Ei bine, lucrurile nu stau deloc așa.

Persoanele care aleg să facă videochat trebuie să dea dovadă de anumite competențe și abilități și să fie foarte creative. Acest lucru arată clar că modelele nu trebuie să aibă o educație precară, ci una care să le permită să poarte conversații pe diverse subiecte.

În general, bărbații care intră pe un site de videochat vor să-și descarce sufletul, să împărtășească  cu altă persoană dispusă să-i asculte, problemele cu care se confruntă. Din acest motiv, vor ca persoana cu care comunică să îi înțeleagă, să le ofere anumite sfaturi care să-i ajute să-și rezolve într-un felul sau altul problemele.

Dacă un model nu este capabil să discute cu clientul astfel încât să-i atragă atenția, acesta nu o va mai căuta, ceea ce înseamnă că nu va obține venituri pe măsura așteptărilor. Cu cât clienții rămân mai mult pe site, atrași fiind de modelul cu care poartă conversații interesante, cu atât venitul obținut din videochat este mai mare.

Videochat-ul este un loc de muncă care se bucură de confidențialitate

Dacă vrei să obții venituri consistente lucrând ca model de videochat trebuie să știi că vei avea parte de confidențialitate. Femeile care nu dețin informații suficiente despre acest loc de muncă consideră că un model de videochat nu are parte de confidențialitate, dar se înșeală.

Toate modelele de videochat care își desfășoară activitatea la studioul menționat mai sus se bucură de confidențialitate. Odată cu semnarea contractului de muncă există puține șanse ca cineva să afle unde lucrezi. Este decizia ta dacă spui familiei sau apropiaților unde lucrezi. Adevărat este și faptul că există un soft care permite aflarea numelor persoanelor care lucrează ca modele de videochat în România, dar doar specialiștii în domeniu îl pot accesa. În plus, doar ei știu cum să-l folosească.

Activitatea de videochat este 100% legal

Deși potrivit multora, videochat-ul este o activitate ilegală, acest lucru este complet fals. CamStars Studio desfășoară o activitate 100% legală, în conformitate cu legislația fiscală din România. Reprezentanții săi plătesc taxe și impozite către stat, întotdeauna la timp.

De asemenea, reușește să se adapteze perfect la legislația în vigoare, oferindu-le modelelor șansa de a lucra în deplină legalitate. Din acest motiv, nu trebuie să-ți faci griji că ai putea fi trasă la răspundere pentru ceea ce faci.

Pe de altă parte, dacă vei lucra ca model de videochat vei avea parte și de o serie de avantaje extraordinare. Vei fi independentă financiar, vei avea program flexibil, veți obține venituri de peste 60%, printre altele.

Prin urmare, videochat-ul, acest loc de de muncă considerat tabu, nu este deloc așa cum crede lumea. Dar nu contează ceea ce cred cei din jurul tău, ci ce îți dorești tu să faci cu viața ta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.