Cadoul special pe care Oprah Winfrey i-l va oferi copilului Prințului Harry și al lui Meghan Markle

0

Nașterea copilului regal nu s-a anunțat încă, dar Oprah Winfrey știe deja ce cadou îi va face acestuia. În timp ce a participat la gala Empowerment in Entertainment seara trecută, le-a spus celor de la Access Hollywood: „Ofer un cadou standard oamenilor la care chiar țin. Nu îi știu numele sau genul, dar acest copil va avea suficiente cărți pentru tot restul vieții.”

Deși Oprah nu a fost prezentă la baby shower-ul organizat pentru viitorul copil al Ducesei de Sussex, a participat la nunta regală din luna mai a anului trecut, iar în prezent lucrează cu Meghan și Harry în campaniile de conștientizare a problemei sănătății mintale. Proiectul pe care îl au în desfășurare este o serie de documentare ce va avea premiera pe Apple în 2020.

Seara trecută, Winfrey a adăugat că ea și Prințul Harry au început această conversație care s-a dezvoltat datorită interesului real și sincer al ambelor părți în privința subiectului. Oprah și-a exprimat aprecierea și față de Ducesa de Sussex, pentru modul în care și-a gestionat sarcina diferit de toate celelalte mame din familia regală. Meghan și Harry au hotărât să nu dezvăluie planurile de naștere din motive de intimitate. Cei doi s-au mutat deja în Frogmore Cottage, în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.