Cadoul impresionant pe care Kim Kardashian l-a primit de la Kanye West de ziua ei

0

Kim Kardashian și-a sărbătorit ziua de naștere în weekend-ul care a trecut, în Palm Springs, alături de familie și prietenii apropiați, primind numeroase cadouri de la cei prezenți.

Însă, marea surpriză a venit chiar din partea soțului ei, Kanye West. Și nu, nu vorbim despre bijuterii, vacanțe sau piese vestimentare de colecție. În acest an, Kanye a decis să facă un gest care a impresionat-o cu adevărat pe Kim și i-a adus laude de la cei care au aflat de inițiativa soțului ei.

Rapper-ul a donat 1 milion de dolari în numele soției sale către patru organizații caritabile implicate în reformele judiciare penale: Cut 50, Buried Alive Project, Equal Justice Initiative și Anti-Recidivism Coalition.

Kim Kardashian a împărtășit acest lucru cu cei care o urmăresc pe Instagram, postând pe stories o imagine cu certificatul de donație. Kanye West a semnat donația ca venind din partea lui și a celor patru copii ai cuplului: North, Saint, Chicago și Psalm West.

Kim a mai primit un cadou adorabil și din partea celor patru copii: felicitări făcute chiar de ei și micul dejun servit la pat, inclusiv clătite…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.