Cabina Stelei Popescu de la teatru e ocolită de actrițele tinere. “Atmosfera e destul de apăsătoare”

0

La mai bine de un an de la moartea Stelei Popescu, lucrurile din cabina sa de machiaj de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase au rămas nemișcate.

Pe scaunul regretatei actrițe nu stă nimeni, iar în acel colț se află un mic altar în memoria ei. Totul a rămas nemișcat și o candelă stă mai tot timpul aprinsă, sub supraveghere.

Cabina a fost redeschisă vara trecută, la șase luni de la moartea Stelei, însă este ocolită de actrițe, mai ales de cele tinere.

„În cabină sunt cinci locuri. Doar scaunul Stelei a rămas blocat. Colțul ei a devenit acum un mic altar, cu fotografii, lumânări care stau aprinse când e cineva în teatru, sub supraveghere, pentru a nu se întâmpla ceva. Artistele tinere intră cu emoții acolo. Atmosfera e destul de apăsătoare, dar, încet-încet, se vor obișnui cu ideea că sunt în cabina uneia dintre cele mai mari actrițe pe care le-am avut”, a mărturisit pentru Libertatea fostul manager al teatrului, Alexandru Arșinel.

Emoții și pentru Tamara Buciuceanu

Ani buni, cabina a fost împărțită de Stela Popescu și Tamara Buciuceanu. Aceasta din urmă s-a întors acolo, la finele anului trecut, cu ocazia Galei Stela Popescu. Marea actriță nu și-a putut stăpâni lacrimile când a stat pe scaunul Stelei și i-a privit fotografiile.

„Tamara Buciuceanu a stat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.