Brigitte, falită după nunta cu Pastramă. Vedeta își pune la vânzare proprietățile pentru a putea trăi

0

După ce au rămas în gaură cu 100.000 de euro cu nunta lor, acum cei doi se gândesc cum să mai facă rost de bani. Din nefericire, proprietățile Brigittei nu sunt foarte căutate.

Brigitte a încercat la început să își vândă apartamentul de la mare pe care l-a primit cadou de la Ilie Năstase. Aflat în Mamaia într-unul dintre cele mai de lux complexuri aflate chiar lângă plajă, Brigitte s-a gândit că îi va fi floare la ureche să îl vândă la prețul de 180.000 de euro, însă s-a înșelat.

A venit și la Cătălin Măruță în emisiune și i-a făcut reclamă apartamentului, arătând în detaliu ce lux de locuință a scos la vâncare. Chiar și în aceste condiții, nimeni nu a fost tentat să cumpere proprietatea, cu toate că după aceea, Brigitte a decis să mai scadă din preț, astfel imobilul ajungând la 150.000 de euro. Acum Brigitte speră să facă rost de bani altfel, scoțând la vânzare vila pe care o are în Timișoara.

“De vânzare vilă de lux în Dumbrăviţa, cartierul dinspre pădure, situată într-o zonă discretă, liniştită. Teren in proprietate 600 m2, suprafata utila 160 m2 impartiti in doua corpuri de cladire: 100 m2 respectiv 60m2, in care  este descrisă proprietatea.

“Are piscină de 5×11 m. Se vinde complet mobilată şi utilată. Toate materialele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.