Bradley Cooper și Irina Shayk au ajuns la o înțelegere privind custodia fiicei lor

0

Potrivit TMZ, Bradley Cooper și Irina Shayk au decis că amândoi vor locui în New York și vor avea custodia comună a fiicei lor, Lea de Seine. Conform surselor apropiate cuplului, custodia fizică și legală este 50/50, deși programul exact al micuței alături de fiecare dintre părinți va varia de la lună la lună, în funcție de angajamentele celor doi părinți.

Se pare că Bradley Cooper și Irina Shayk sunt foarte hotărâți asupra modului în care își vor crește fiica încât nu au făcut acte scrise, existând doar o înțelegere verbală asupra faptului că amândoi vor locui de acum înainte în New York și nu în Los Angeles, ca până acum.

„Prioritatea numărul unu a Irinei este fiica lor”, a declarat o sursă luna trecută pentru publicația People. „Ea este o mamă devotată. Merge cu fiica ei în parcuri, la diverse cursuri, socializează cu alți părinți. Pur și simplu o adoră”.

La fel de implicat în creșterea fiicei lui este și Cooper. „De dragul micuței Lea, ei continuă să își petreacă timpul împreună ca o familie. Bradley este un tată excelent. Mereu a fost foarte implicat în tot ceea ce ține de fetița…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.