Brad Pitt și Charlize Theron, primele fotografii împreună | Străine, Vedete

0

Brad Pitt și Charlize Theron au intrat în vizorul presei după ce s-a zvonit că cei doi îndrăgiți actori ar trăi o poveste de dragoste în secret,   poveste care ar fi debutat la finele anului trecut.

Brad Pitt și Charlize Theron au realizat un pictorial împreună, imaginile cu cei doi făcând parte dintr-o campanie de promovare a unui brand de ceasuri de lux. Conform revistei People, cei doi s-ar fi cunoscut, de fapt, pentru prima oară întocmai la inedita ședință foto și video și s-ar fi plăcut imediat.

Brad Pitt și Charlize Theron au filmat alături de actorul Adam Driver. Un martor aflat în preajma acestora la eveniment a declarat pentru sursa citată că Brad a reușit să o binedispună pe Charlize, cei doi simțindu-se foarte bine unul în compania celuilalt: ”Acum şase luni, au realizat un pictorial împreună. Aşa au petrecut timpul împreună.”, – a mărturisit acesta.

Brad Pitt si Charlize Theron 1

 

Cu toate că filmările și fotografiile cu Brad Pitt și Charlize Theron au fost făcute publice încă din luna septembrie a anului trecut, abia acum, după presupusa idilă a celor doi, au intrat în vizorul presei și au făcut înconjurul internetului.

Brad Pitt si Charlize Theron nu au făcut nicio declarație cu privire la presupusa lor idilă, însă faptul că nu au infirmat-o  a trezit și mai multe suspiciuni și fanii…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.