Blake Lively a postat o imagine amuzantă cu Ryan Reynolds cu ocazia aniversării lui

0

Ryan Reynolds a avut parte de o aniversare specială și spunem asta pentru că soția lui, Blake Lively, a postat pe contul său de Instagram o imagine cu ei doi într-o ipostază mai puțin obișnuită, dar și amuzantă în același timp.

Cu ocazia împlinirii celor 43 de ani, Blake Lively le-a împărtășit fanilor o imagine cu ei doi, în timp ce ea pare să îi bage degetul în nas.

Fotografia a fost extrem de repede apreciată de către fani, mai cu seamă că a reușit să strângă aproximativ 3.600.00 de like-uri. Pe lângă asta, fanii au putut observa un detaliu extrem de interesant, și anume faptul că fotografia nu pare să fie făcută în Los Angeles.

Pe lângă asta, mai mulți prieteni apropiați i-au făcut câteva urări, printre care colegul său de platou, Samuel L. Jackson, care i-a făcut o urare cu adevărat emoționantă. „La mulți ani unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei, Ryan Reynolds. Iubesc să împart platoul de filmare cu tine.”

Același lucru putem spune că l-a făcut și Ryan când a fost ziua soției sale. Mai precis, el a postat câteva imagini alături de Blake, însă niciuna…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.