„Avem o singură viaţă şi nu aş rămâne în acea situaţie din frică”

0

Jennifer Aniston, celebra Rachel Green din serialul „Friends”, a povestit pentru ediția din ianuarie 2019 a revistei Elle despre despărțirile de cei doi soți, actorii Brad Pitt şi Justin Theroux, conform Mediafax.

Actrița americană de 49 de ani s-a arătat mulțumită de căsniciile ei, pe care le consideră „un succes”. Aniston nu regretă alegerile făcute și spune că totul a fost „pentru ca noi să fim fericiţi, pentru că poate că fericirea nu mai exista în interiorul acelei relaţii”.

„Desigur, au fost hopuri şi nu toate momentele au fost fantastice, dar, în cele din urmă, avem o singură viaţă şi nu aş rămâne în acea situaţie din frică (…) frica de a fi singură, de a nu putea supravieţui”, a adăugat actriţa.

Jennifer Aniston și Brad Pitt

Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au căsătorit în 2000, dar căsnicia lor s-a destrămat cinci ani mai târziu, iar motivul ar fi fost infidelitatea actorului, deși acesta a declarat că a început relația cu Angelia Jolie după ce s-a despărțit de Aniston.

După divorțul de Angelina Jolie, Brad Pitt ar fi trecut printr-o perioadă grea și a apelat la ajutorul unui psihoterapeut, iar procesul terapeutic l-a făcut să realizeze faptul că i-a făcut mult rău fostei sale soții, Jennifer Aniston: „Brad și-a cerut scuze pentru că i-a frânt inima……

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.