Artiștii din România își iau rămas bun de la Leo Iorga. Ce mesaje au transmis colegii artistului

0

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit, sâmbătă, la vârsta de 54 de ani după ce în ultimii ani de viață s-a luptat cu cancerul.

Vestea a fost confirmată la scurt timp de foștii lui colegi de trupă: „Acum 5 minute, colegul meu de trupă LEO IORGA a plecat spre o lume mai bună… DUMNEZEU SĂ-L IERTE. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris cântărețul și compozitorul Adrian Ordean, pe Facebook.

Foștii colegi din trupa Cargo au postat la rândul lor un mesaj pe pagina oficială, exprimându-și regretul pentru pierderea lui Leo Iorga: „Dumnezeu să te odihnească Leo Iorga! De astăzi lumea muzicală va fi mai săracă fără vocea ta! Drum lin spre Lumină!”

Printre cei care au transmis mesaje de condoleanțe se numără membrii formației Iris: „Ne va fi dor de tine, luptătorule! De vocea ta, de voința ta, de căldura ta…de tot! Drum lin, Leo Iorga!”

Cântăreaţa Silvia Dumitrescu a scris un mesaj de condoleanţe: „Offf…Doamne…ce trist…condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească!!! Cât de mult s-a luptat cu boala, cât de mult și-a dorit să trăiască…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.