Ar putea avea încă un copil Ducele și Ducesa de Cambridge?

0

Anul 2018 a fost unul plin pentru familia regală britanică. Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, nunta Prințesei Eugenie și, desigur, nașterea Prințului Louis și anunțul sarcinii făcut de Ducesa de Sussex.

Se pare că și anul 2019 va fi unul important, în urmă cu câteva săptămâni Meghan devenind mamă pentru prima dată, fiul ei și al Prințului Harry, Archie fiind deja un membru important al familiei regale.

În plus, există câteva zvonuri potrivit cărora Kate Middleton este pregătită să devină din nou mamă.

Ducesa de Cambridge a făcut un comentariu în urmă cu câteva luni, acesta atrăgând atenția tuturor. În timp ce saluta mulțimea prezentă la un eveniment, ea a vorbit cu un fan, acesta având și un bebeluș. Kate i-a spus atunci acestuia, „El este atât de simpatic. Mă face să îmi doresc din nou copii!”.

Tatăl bebelușului a întrebat-o imediat dacă și-ar dori un al patrulea copil, însă răspunsul ei a fost unul amuzant: „Cred că William ar fi puțin îngrijorat”.

Reporterii regali Emily Andrews și Omid Scobie nu au uitat de aceste comentarii și au discutat despre acest subiect în cadrul podcastului lor „On Heir”. Potrivit lui Omid Scobie, aceste comentarii ar putea ascunde mai multe decât ne…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.