Annabella Sciorra, actrița din serialul „Clanul Soprano”, va depune mărturie împotriva lui Harvey Weistein

0

Un judecător din New York a decis că actriţa Annabella Sciorra din celebrul serial american de televiziune „Clanul Soprano” va putea depune mărturie în procesul împotriva producătorului de filme Harvey Weinstein, acuzat de agresiune sexuală, relatează joi AFP.

Judecătorul James Burke, de la Curtea Supremă a statului New York, a refuzat totodată marţi seara cererea depusă de avocaţii lui Weinstein ca acuzaţiile de agresiune sexuală împotriva clientului lor să fie abandonate.

Harvey Weinstein, cândva unul dintre cei mai puternici bărbaţi de la Hollywood, a pledat nevinovat la cinci capete de acuzare de agresiune sexuală formulate împotriva sa de două femei.

Procesul său este prevăzut să înceapă pe 6 ianuarie 2020. El riscă închisoarea pe viaţă.

Una dintre femei l-a acuzat că ar fi violat-o în 2013, în timp ce a doua l-a acuzat de cunnilingus forţat, care ar fi avut loc în 2006.

Avocaţii lui Weinstein au încercat să împiedice o a treia femeie să depună mărturie, care l-a acuzat pe fostul producător de film că ar fi violat-o la sfârşitul anului 1993.

Identitatea sa nu este confirmată, însă se crede că ar fi vorba despre actriţa Annabella Sciorra, în vârstă de 59 de ani.

Cunoscută în special pentru rolul din serialul „Clanul Soprano” de la începutul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.