Anna Wintour are un sfat pe care toată lumea ar trebui să îl respecte în privința garderobei

0

Anna Wintour are cel mai bun sfat pentru cei care iubesc să facă cumpărături și nu, nu este vorba despre cum să arăți stylish, ci cum să iei decizii mai bune pentru mediul înconjurător.

Faimosul redactor șef al revistei Vogue a explicat cât de important este să cumpărăm haine din materiale sustenabile, de calitate, care pot fi transmise apoi copiilor sau altor persoane.

Anna Wintour îi încurajează pe oameni să își prețuiască mai mult hainele și să le poarte cât mai des. Aceasta a vorbit despre sustenabilitatea în modă cu cei de Reuters, condamnând faptul că ne plictisim atât de ușor de hainele pe care le achiziționăm de obicei din magazinele mass market.

„Cred că pentru noi toți înseamnă să acordăm o atenție mai mare asupra calității, creativității și să ne concentrăm mai puțin pe ideea că hainele sunt produse de unică folosință, lucruri pe care le arunci după o singură purtare. Vorbim audienței noastre, cititorilor noștri despre păstrarea hainelor pe care le deții și valorificarea lor, purtarea lor constantă și poate chiar dăruirea lor fiicei sau fiului tău, în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.