Angelina Jolie vrea să intre în politică

0

Actrița, care îndeplinește funcția de trimis special al ONU pentru refugiați și care a militat pentru combaterea violenței sexuale împotriva femeilor, a fost întrebată dacă se îndreaptă către o carieră politică. Jolie a răspuns: „Voi fi acolo unde este nevoie de mine”.

Dacă m-ați fi întrebat acum 20 de ani aș fi râs. Nu știu dacă sunt potrivită pentru politică, dar aș putea spune în glumă că nu știu dacă am vreun secret neștiut”, a mai spus vedeta de la Hollywood.

Potrivit Angelinei, activitatea sa din cadrul Organizației Națiunilor Unite și a altor organizații i-a permis „să realizeze multe lucruri fără să aibă o funcție”, însă nu exclude o schimbare în viitor.

Sincer, voi face ceea ce cred că poate produce schimbare, iar acum am posibilitatea să lucrez cu o agenție ONU, să lucrez în mod direct cu oamenii care au nevoie de ajutor”, a mai spus ea.

Am, de asemenea, posibilitatea de a lucra cu guverne şi cu armata. Aşa că sunt într-o poziţie interesantă din care pot realiza multe lucruri fără o funcţie şi fără ca activitatea mea să se concentreze în jurul meu sau al politicilor mele. Aşa că, pentru moment, stau liniştită”, a completat Jolie.

În ultimii ani, Angelina Jolie a vizitat tabere pentru refugiați pentru a scoate în evidență situația celor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.