Angelina Jolie vorbește sincer despre greutățile prin care au trecut copiii ei

0

Angelina Jolie a acordat un interviu pentru Harper’s Bazaar US, în care a dezvăluit care au fost momentele grele pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor, dar și cum i-au influențat aceste momente pe cei șase copii ai săi, Maddox, Zahara, Pax, Shilo, Knox, Vivienne.

„Partea din noi care este liberă, sălbatică, deschisă, curioasă poate fi afectată de durere sau de momentele rele. Copii mei îmi cunosc adevărata latură și ei m-au ajutat să mă regăsesc și să îmbrățișez această latură. Ei au trecut prin multe. Învăț din puterea lor. În calitate de părinți, îi încurajăm pe copiii noștri să îmbrățișeze cine sunt ei cu adevărat și tot ceea ce știu în inimile lor să fie corect, și ei își doresc același lucru pentru noi,” a declarat Angelina Jolie.

Angelina Jolie s-a concentrat pe educația celor șase copii ai săi, încurajându-i să se accepte așa cum sunt și să învețe unul de la celălalt. „Sunt conștientă de faptul că în fiecare zi am datoria de a-mi încuraja copiii să exploreze lumea, inclusiv lumea ideilor, fără să existe limite în ceea ce li se permite să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.