Angelina Jolie vorbește despre cât de greu a găsit puterea pentru a juca din nou rolul lui Maleficent

0

Angelina Jolie a vorbit despre efortul pe care l-a depus pentru a juca din nou rolul lui Maleficent. Actrița a îmbrăcat din nou costumul faimosului personaj vara trecută, după despărțirea dureroasă de Brad Pitt.

Ea a dezvăluit că nu a fost deloc o perioadă ușoară, întoarcerea pe platourile de filmare fiind un adevărat efort pentru aceasta. „A fost o perioadă dificilă. Veneam după câţiva ani de dificultăţi şi nu mă simţeam foarte puternică. De fapt, mă simțeam destul de rău. Am avut nevoie de un moment pentru a simți din nou forța lui Maleficent”, a declarat Angelina Jolie pentru People.

Cei șase copii ai actriței au fost alături de ea în cea mai mare parte a filmărilor din Londra, însă Angelina nu a reușit să îi convingă să apară și în film, deși fiica ei, Vivienne, a interpretat rolul micuței Aurora în filmul din 2014.

„Am încercat. Viv încă nu poate să creadă că am făcut-o prințesă. Niciunul dintre copii nu vrea să fie actor. Ei sunt pasionați de afaceri, muncă de caritate, lucruri de acest fel. Nimeni nu a fost interesat!”, a povestit Angelina.

La premiera din Los…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.