Angelina Jolie și Keanu Reeves formează un cuplu?

0

Angelina Jolie și Keanu Reeves formează un cuplu? Tabloidul american Star este cel care a anunțat această știre care a șocat întreaga lume, inclusiv pe fanii celor doi actori.

Mai mult decât atât, se pare că Angelina a intervenit pe lângă producătorii filmului The Eternals, în care va avea rolul principal, pentru ca Reeves să fie cooptat în această producție și a avea rolul principal masculin.

Dacă divorțul dintre Angelina jolie și Brad Pitt a fost unul foarte mediatizat, actorul Keanu Reeves a fost mereu foarte rezervat în ceea ce privește viața sa amoroasă. Se cunosc puține lucruri despre relațiile pe care le-a avut actorul, el preferând să nu fie văzut în compania nimănui după ce, în 2001, fosta lui iubită, Jennifer Syme, a murit într-un accident de mașină.

Știrea conform căreia Angelina Jolie și Keanu Reeves formează un cuplu a ajuns și la reprezentantul oficial al starului din franciza Matrix. Prin intermediul acestuia, Reeves a decis să ofere o declarație oficială, negând cu vehemență zvonurile. „Nu, Angelina Jolie și Keanu Reeves nu formează un cuplu. Ceea ce ați citit este complet fals și nu a avut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.