Angelina Jolie și Brad Pitt sunt din nou singuri

0

După un proces de divorț care durează din 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt sunt din nou singuri.

Potrivit unor documente obținute de The Blast, cei doi actori au obținut vineri, prin intermediul unei decizii judecătorești, statutul de persoane singure.

Potrivit unor surse citate de publicație, atât Angelina Jolie, cât și Brad Pitt sunt fericiți că își pot continua viața. Cei doi ar fi negociat o astfel de înțelegere încă din martie, însă procesul de divorț nu se încheie atât de ușor, deoarece ei încă se luptă pentru custodia copiilor.

Sursele citate de The Blast au adăugat că această decizie nu a venit pentru că ei au alte relații, ci pentru că pur și simplu vor să meargă mai departe. „procesul de separare nu a fost grăbit pentru că vreunul dintre ei se află într-o altă relație, ci pur și simplu vor să ‘treacă peste din punct de vedere emoțional.”

Angelina Jolie a intentat procesul de divorț în septembrie 2016, iar pe parcursul anilor au avut loc mai multe confruntări, principala cauză fiind custodia celor șase copii. Deși din acest punct de vedere procesul nu s-a finalizat, actrița a încercat să le ofere copiilor în această perioadă o viață normală. Shiloh, Vivienne, Maddox, Pax, Knox și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.