Angelina Jolie a avut parte de o experiență emoționantă în timpul călătoriei în Franța

0

Angelina Jolie este una dintre vedetele care întotdeauna a recunoscut momentele grele și vulnerabile prin care a trecut, fie că vorbim despre despărțirea de Brad Pitt sau de faptul că ea a decis în anul 2013 să își extirpe ambii sâni pentru a preveni cancerul la sân.

Angelina Jolie s-a întâlnit cu mai mulți tineri pacienți și cu familiile lor la Institut Curie, un centru francez care se ocupă cu tratarea cancerului. În același timp, ea a vorbit și cu medicii despre ultimele descoperiri și proceduri medicale pe care oamenii le pot lua în considerare în momentul în care află că se confruntă cu cancerul la sân. „A fost o experiență extrem de emoționantă să văd cum doctori din întreaga lume vin în fiecare zi și încearcă să găsească cele mai bune soluții pentru tratarea cancerului și lucrează pentru pacienții lor, unii dintre ei fiind și tineri și care sunt supuși tratamentului.”

„Văd legătura strânsă dintre doctori și echipa de specialiști din știință și pacienți, dar și familiile lor, care luptă împotriva cancerului cu atâta iubire. Am fost impresionată de un băiat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.