Andreea Marin și-a surprins fanii cu o imagine cu ea de acum 20 de ani

0

În mod cert, Andreea Marin s-a bucurat de un real succes în televiziune, devenind o sursă de inspirație pentru foarte multă lume. Ea este una dintre personalitățile de succes din showbiz-ul românesc și datorită determinării și implicării de care dă dovadă, a reușit să schimbe vieți prin intermediul proiectelor pe care le are în desfășurare.

Andreea Marin a postat pe contul său de Instagram o imagine cu ea, de acum 20 de ani, în timp ce prezenta jurnalul de știri de la TVR.

În imaginea postată pe Instagram, putem vedea faptul că Andreea Marin este neschimbată. Ea are și în prezent o coafură similară. Cu această ocazie, foarte mulți fani au ținut să-i lase comentarii Andreei, complimentând-o și scoțând în evidență faptul că a rămas la fel de frumoasă: „Superbă”, „Ești neschimbată, ești la fel de frumoasă”, „20 de ani în care ai rămas la fel de frumoasă”, „Îmi amintesc cu nostalgie acele momente, când te urmăream la TVR”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la imaginea Andreei. În doar o zi de când a postat-o, imaginea a strâns…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.