Andreea Marin, momente delicate după ce și-a extirpat o tumoră care îi măcina corpul

0

Andreea Marin este o apariție de invidiat ori de câte ori apare pe covorul roșu, însă în spatele acestei frumuseți de neimaginat, se ascunde uneori și câte o tragedie. Mai clar, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că în urmă cu aproape un an de zile, a fost suspectă de cancer.

Andreea Marin a dezvăluit că în urmă cu un an, în luna octombrie, medicii i-au operat o tumoră din zona cervicală, ce cântărea circa 800 de grame.

„Ce m-a convins să mă operez este atenţia mea constantă pentru sănătate şi dorinţa de echilibru. Ştim foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă şi trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoş Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul – «Zetta – Ajută-ne să ajutăm!», a dezvăluit Andreea Marin pentru Click!.

În plus, în urma acestei operații deloc ușoare, Andreea Marin a depășit foarte greu acest moment, întrucât rezultatul biopsiei a venit abia după două săptămâni.

„Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.