Andreea Bălan și George Burcea se vor căsători în sfârșit! Primele declarații ale artistei

0

Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc într-un cadru parcă desprins din poveste. Pe lângă nunta mult visată, cei doi fac și botezul micuței Clara.

Andreea Bălan este pe punctul de a se mărita. Andreea a făcut câteva alegeri ce o caracterizează, ceva mai ieșite din comun, și acest lucru se poate vedea din mărturii. Pe lângă cele trei rochii complet unice pe care le va îmbrăca, cântăreața uimește și cu mărturiile, pentru că sunt bijuterii din aur.

Andreea Bălan este pe punctul de a se mărita

Andreea le-a prezentat deja fanilor printr-o postare pe InstaStory alegerea pe care a făcut-o pentru mărturii și anume niște brățări din aur cu aripioare de înger. Căsătoria celor doi este sub sloganul „Îngerul păzitor”, iar ca dovadă stau și mesajele ce apar în fotografii.

„Am aici mărturiile pe care invitaţii le vor primi, sunt aceste brăţări cu ariprioare de aur, de înger, în stilul nunţii noastre. Nuntă şi botez în paradais, cu mărturii din aur, să le stăpâniţi sănătoşi, dragii noştri invitaţi, să le purtaţi cu drag, cu plăcere, să vă aducă noroc şi iubire”, a declara Andreea Bălan pe InstaStory.

Andreea Bălan va îmbrăca trei rochii de mireasă

„Trei rochii de mireasă e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.