Anda Călin, forțată să lase televiziunea pentru contabilitate. Fosta iubită a lui Vârciu se întoarce la vechiul job | Monden, Vedete de la noi

0

Anda Călin e mamă cu normă întreagă din septembrie 2017, de când a născut-o pe fetița lui Liviu Vârciu. Nu și-a luat bonă. Și stă în permanență, cu mici excepții, cu Anastasia Maria.

În puținele perioade în care a beneficiat de ajutorul mamei ei, tânăra, care a devenit cunoscută ca urmare a relației cu vedeta de televiziune, și-a permis însă mici ieșiri în lumea mondenă și joburi de câteva ore – defilări pe podium în diverse prezentări de modă -, care i-au adus un plus de notorietate. Ba chiar a reușit să onoreze și propunerea unui post TV de a prezenta o rubrică în emisiunea matinală!

În scurt timp însă, va lăsa în urmă lumea strălucitoare a vedetelor pentru a se întoarce în cea… din care a venit.

„Voi termina concediul de creștere a copilului și voi reveni la muncă, în adevăratul sens”, ne-a mărturisit Anda.

Iar munca în adevăratul sens este jobul de contabilă. Postul ocupat înainte să rămână gravidă o așteaptă. Iar ea are de gând să-l ocupe din nou.

Începe căutarea bonei…

Departe de fetița ei 8 sau chiar mai multe ore, după ce va începe să lucreze, Anda nu va mai putea refuza ajutorul unei bone. Fosta iubită a lui Vârciu trebuie să înceapă să caute femeia potrivită pentru a sta cu fetița, mai ales că nici mama nu o mai poate…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.